"Exploring the future of work & the freelance economy"

.Staffing Management Services

Staffing Management Services (Staffing MS) neemt voor haar partners het administratieve proces van externe inhuur van personeel uit handen met als resultaat:  Kostenbesparing door het transparanter maken van door de verschillende aanbodpartijen gehanteerde tarief- en margestructuren, het stroomlijnen en automatiseren van administratieve routines en het verlagen van foutpercentages. Verhoging kwaliteit van inhuur door het gecontroleerd toelaten van meer aanbodpartijen. Risicobeheersing door te voldoen aan eisen van compliance en rechtmatigheid. Staffing MS kan in elke organisatie waar structureel externe inhuur plaatsvindt, fors kosten besparen. De dienstverlening van Staffing MS is sector-onafhankelijk.

Naar website
Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

Overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool