"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Partners - Bekijk hier alle partners

freelance.nl zipconomy
 
Freelance.nl

Als marktleider verbindt Freelance.nl al bijna 20 jaar freelancers en organisaties aan elkaar. Met 350.000 freelancers en meer dan 50.000 opdrachten per jaar is Freelance.nl hét grootste freelance platform van Nederland. Voor zowel het vinden en plaatsen van mooie opdrachten, en ook het aanbieden van experts. Het doel? Mensen gelukkig maken en organisaties helpen met groeien.

Bekijk partner
 
ABU

De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is ruim 55 jaar (sinds 1961) dé belangenbehartiger van ondernemers in de flexbranche in Nederland en leidend in de wereld van flexibel werk. Met ruim 560 leden -variërend van grote, middelgrote tot kleine ondernemingen- vertegenwoordigt de brancheorganisatie circa 65 procent van de markt. Daarmee is de ABU de grootste en meest toonaangevende werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche.

Bekijk partner
Compagnon logo
 
Compagnon

Compagnon is HR-specialist en biedt complete oplossingen voor recruitment-, flex- en careermanagement. Wij helpen mensen en organisaties succesvol te zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk partner
 
Circle8

Met een continue stroom van talent zorgt Circle8 voor blijvende groei voor zowel professionals als partners en opdrachtgevers: Total Talent Flow

Bekijk partner