"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Werken-bij ZiPconomy

ZiPconomy is sinds 2010 uitgegroeid tot hét platform voor kennis, nieuws en discussie rondom de arbeidsmarkt en de freelance-economie. Daarbij zijn we zowel het leidende opinieplatform rond ‘ZP & Politiek’ en de ‘Toekomst van Werk’, als ook het online-vakblad voor iedereen die professioneel bezig is met het inhuren en bemiddelen van externen.

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot ZiPmedia. Een uitgever van nu vijf titels die allemaal – vanuit een eigen invalshoek en eigen doelgroep – gaan over de (kantelende) wereld van Werk. NextConomy is ons Belgische zusje en qua onderwerp vergelijkbaar met ZiPconomy. FlexNieuws heeft als focus de uitzendbranche en is sinds januari 2023 onderdeel van de ZiPfamilie. HRTechReview hebben we een jaar eerder overgenomen. Tot slot wordt HRMorgen onze titel voor HR professionals. Dat is nu een nieuwsbrief die elke 2 weken naar 24 duizend lezers gaat.

Team

Een kernteam van redacteuren, experts en redactieassistenten zorgt voor zeer actieve websites en social media-kanalen. Gedreven voor de combinatie van scherpe journalistiek met een fascinatie over die wereld van werk. We kijken daarbij graag over de grenzen van vakgebieden heen en hebben een reputatie rond ‘factchecks’ en  het nauwgezet volgen van de politiek hoog te houden.

We volgen de actualiteit in binnen en buitenland op de voet. Maken verslag van evenementen in binnen- en buitenland. Interviewen experts en prominenten. Werken met ons netwerk van (langdurige) partners aan kennisdeling. We diepen thema’s uit, doen onderzoek.

Naast onze websites ondersteunen wij organisaties met het maken van (branded) content. Van blogs, columns tot complete nieuwsbrieven, podcasts en webinars (in onze eigen studio). Verder organiseren we met regelmaat bijeenkomsten en doen – vaak in opdracht van derden – onderzoek en

Mee doen?

Denk je wat bij te kunnen dragen aan onze activiteiten? Neem dat contact op met Hugo-Jan Ruts, initiatiefnemer en editor-in-chief van ZiPconomy, via hugojanruts@zipconomy.nl

Concreet zoeken we momenteel een (maar los van deze concrete functies zijn we altijd nieuwsgierig naar wat jij mogelijk ons te bieden hebt).