Werken-bij ZiPconomy

ZiPconomy is sinds 2010 uitgegroeid tot hét platform voor kennis, nieuws en discussie rondom de arbeidsmarkt en de freelance-economie. Daarbij zijn we zowel het leidende opinieplatform rond ‘ZP & Politiek’ en de ‘Toekomst van Werk’, als ook het online-vakblad voor iedereen die professioneel bezig is met het inhuren en bemiddelen van externen.

Een kernteam van redacteuren en experts zorgt voor een zeer actieve website en social media-kanalen. Met actualiteiten en achtergronden over, – nou ja, eigenlijk alles- wat met de flexibilisering van werk te maken heeft. Naast onze website ondersteunen wij organisaties met het maken van (branded) content. Van blogs, columns tot complete nieuwsbrieven. Verder  organiseren we met regelmaat bijeenkomsten en doen – vaak in opdracht van derden – onderzoek naar trends in ‘zip-economie’.

Vacatures

Momenteel zijn we actief op zoek naar:

  • ‘Chef offline’, een programmeur voor onze offline activiteiten. Zie hier voor meer informatie.
  • Redacteur, voor het thema ‘Professioneel Inhuren’/’Toekomst van Werk’  en/of het thema ‘ZP & Politiek’. Zie hier voor meer informatie.

Daarnaast zijn we altijd nieuwsgierig om in contact te komen met mensen die iets denken te kunnen toevoegen aan ons team. Online of offline. Verras ons maar…

Interesse?

Neem contact op met Hugo-Jan Ruts, initiatiefnemer en editor-in-chief van ZiPconomy, via hugojanruts@zipconomy.nl