Werken-bij ZiPconomy

ZiPconomy is sinds 2010 uitgegroeid tot hét platform voor kennis, nieuws en discussie rondom de arbeidsmarkt en de freelance-economie. Daarbij zijn we zowel het leidende opinieplatform rond ‘ZP & Politiek’ en de ‘Toekomst van Werk’, als ook het online-vakblad voor iedereen die professioneel bezig is met het inhuren en bemiddelen van externen.

Een kernteam van redacteuren en experts zorgt voor een zeer actieve website en social media-kanalen. Met actualiteiten en achtergronden over, – nou ja, eigenlijk alles- wat met de flexibilisering van werk te maken heeft. Naast onze website ondersteunen wij organisaties met het maken van (branded) content. Van blogs, columns tot complete nieuwsbrieven. Verder  organiseren we met regelmaat bijeenkomsten en doen – vaak in opdracht van derden – onderzoek naar trends in ‘zip-economie’.

Vacatures

We denken niet zo in ‘vacatures’ bij ZiPconomy. Maar we zijn altijd nieuwsgierig om in contact te komen met mensen die iets denken te kunnen toevoegen aan ons team. Online of offline. Verras ons maar…

We zoeken momenteel in ieder geval een:

Interesse?

Neem contact op met Hugo-Jan Ruts, initiatiefnemer en editor-in-chief van ZiPconomy, via hugojanruts@zipconomy.nl