SLUIT MENU

Werken-bij ZiPconomy

ZiPconomy is sinds 2010 uitgegroeid tot hét platform voor kennis, nieuws en discussie rondom de arbeidsmarkt en de freelance-economie. Daarbij zijn we zowel het leidende opinieplatform rond ‘ZP & Politiek’ en de ‘Toekomst van Werk’, als ook het online-vakblad voor iedereen die professioneel bezig is met het inhuren en bemiddelen van externen.

Een kernteam van redacteuren en experts zorgt voor een zeer actieve website en social media-kanalen. Met actualiteiten en achtergronden over, – nou ja, eigenlijk alles- wat met de flexibilisering van werk te maken heeft. Naast onze website ondersteunen wij organisaties met het maken van (branded) content. Van blogs, columns tot complete nieuwsbrieven. Verder organiseren we met regelmaat bijeenkomsten en doen – vaak in opdracht van derden – onderzoek naar trends in ‘zip-economie’.

Ondertussen doen we vanuit het redactieteam meer dat dan alleen. NextConomy is ons Belgische zusje. En we zijn in beweging: Samen met een partner startten we de HRMonitor en recent namen we HRTechReview over, waarvoor wij ook alle content schrijven.

We volgen de actualiteit in binnen en buitenland op de voet. Maken verslag van evenementen in binnen- en buitenland. Interviewen experts en prominenten. Werken met ons netwerk van (langdurige) partners aan kennisdeling. We diepen thema’s uit, doen onderzoek.

Denk je wat bij te kunnen dragen aan onze activiteiten? Neem dat contact op met Hugo-Jan Ruts, initiatiefnemer en editor-in-chief van ZiPconomy, via hugojanruts@zipconomy.nl

Concreet zoeken we momenteel een :