"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Freelance.nl

Als marktleider verbindt Freelance.nl al bijna 20 jaar freelancers en organisaties aan elkaar. Met 350.000 freelancers en meer dan 50.000 opdrachten per jaar is Freelance.nl hét grootste freelance platform van Nederland. Voor zowel het vinden en plaatsen van mooie opdrachten, en ook het aanbieden van experts. Het doel? Mensen gelukkig maken en organisaties helpen met groeien.

Met freelancers krijg je meer werk gedaan en haal je tegelijkertijd een expert op een vakgebied binnen, voor zolang als jouw organisatie dat nodig heeft. Freelance.nl faciliteert en verbindt al bijna 20 jaar door middel van efficiënte tooling en een grote community van organisaties & freelancers. Allemaal verzameld op één platform.

Op Freelance.nl kom je binnen 24 uur in contact met kandidaten, profileer je je organisatie met je eigen Freelance.nl-bedrijfspagina en ontvang je gratis advies van experts voor bijvoorbeeld je opdrachtomschrijvingen. Freelancers genieten o.a. van efficiënte matchingtools en zelf in te stellen alerts om actief op de hoogte gehouden te worden van de beste opdrachten.

Freelance.nl, hét platform dat zorgt voor gelukkige mensen en snel groeiende bedrijven 

1 2 3