SLUIT MENU

ZiP papers

Een overzicht van de gratis e-publicaties van ZiPconomy, gerangschikt op datum (meest actueel staat bovenaan).

 

VMS aanbieders in Nederland & België | Onderzoeksrapport 2023

Het zesde rapport “VMS-aanbieders in Nederland en België” (editie 2023-2023) geeft een actueel overzicht van de aanbieders van Vendor Management Systeem oplossingen die actief zijn in Nederland en België. Het rapport biedt geeft diep inzicht in de verschillen tussen die aanbieders. Daarnaast geeft het rapport een uitgebreid overzicht van de trends in de wereld van VMS.

(Het rapport is ook als printversie verkrijgbaar voor € 29,50 incl. btw en verzendkosten. stuur hiervoor een mail naar sales@zipconomy.nl)


Download now >
Compliance als strategische prioriteit voor bureaus | Handvatten op weg naar oplossingen

Het kabinet wil werkgeverschap aantrekkelijker maken en tijdelijke contracten en driehoeksrelaties  beter reguleren. Er gaat daarom veel veranderen voor  ondernemers in de sector ‘driehoeksarbeidsrelaties en zzp’.

Dit document kan daarbij helpen. In dit whitepaper geven Alexander Kist en Stef Witteveen – partners van W&RK advies – een overzicht van de  veranderingen. Onder het motto “hoe (kan het) wel?” analyseren we hoe ondernemingen in deze sector hun bedrijfsvoering kunnen aanpassen.


Download now >
8 varianten voor de Wet DBA

Acht varianten om de Wet DBA te vervangen op een rij gezet. Acht ideeën uit binnen- en buitenland.  Met steeds de inhoud, context, achtergronden en nadelen per variant. Bij elkaar gebracht door de redactie van ZiPconomy.


Download now >
MSP aanbieders in Nederland & België | Onderzoeksrapport 2022

Hoe zou het met de MSP–spelers in Nederland en België gaan? Hoe ervaren zij de vele turbulenties in de arbeidsmarkt en de onvoorspelbare economie in (post) coronatijden?  Wat zijn de uitdagingen waar zij voor staan en hoe spelen ze daar op in? Lees het in het 5de onderzoekrapport naar MSP aanbieders in Nederland en België.

Dit rapport is voor € 39,50 (incl. btw en verzendkosten) ook als ‘hard-copy’ te bestellen. Stuur daarvoor een mail met uw adresgegevens naar sales@zipconomy.nl 


Download now >
Technologie voor optimaal beheer van extern talent

Wie stappen wil maken in het optimaal beheren van extern talent, kan eigenlijk niet zonder technologie zoals een VMS.  NextConomy en ZiPconomy hebben voor daarom een handige vragenlijst opgesteld, een ‘self-scan’ om je te helpen bij de nulmeting. In dit e-book laten we verder experts in VMS-technologie en een MSP-dienstverlener aan het woord. In de reeks webinars rond ‘Technologie voor het optimaal beheer van externe talenten’ deelden ze niet alleen hun kennis en ervaringen, maar verzorgen ze ook een demo van hun technologie.


Download now >
1 2 4