"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Bestelpagina ISP rapport “Op weg naar een integraal skillspaspoort’

Het rapport ‘Samen op weg naar een integraal skillspaspoort‘ bevat het tweede onderzoek naar concrete toepassing van wat inmiddels het Integraal Skillspaspoort (ISP) wordt genoemd.

Vele arbeidsmarktpartijen hebben meegewerkt aan dit onderzoeksprogramma gericht op alle krapte-sectoren en scholieren, studenten, werkenden en in het bijzonder ook niet-werkenden.

In dit rapport worden bevindingen gepresenteerd van onder meer 21 toepassingen uit dit onderzoeksprogramma en wat EVC’s aan meerwaarde bieden voor de 24 bekeken skillsplatformen.

Dit rapport van 124 pagina’s is als volgt opgebouwd:

• Ontwikkelingen 24 skillsplatformen
• Ontwikkelingen 21 skillsbased toepassingen
• Ontwikkelingen Skillswallet
• Ontwikkelingen Microcredentials
• Ontwikkelingen EVC’s
• Ontwikkelingen Skillstaal
• Ontwikkelingen Werkgevers

Het rapport is samengesteld onder leiding van Hans Cremer, Programmamanager Integraal Skillspaspoort bij de Hogeschool van Amsterdam en in tot stand gekomen door inhoudelijke bijdragen van ruim 100 partijen, waaronder de HAN University of Applied Sciences, Hogeschool van Amsterdam, TNO, Arlande, Kyden, House of Skills en de ROC Amsterdam. De uitgever ZiPmedia.

Het rapport, een uitgave van ZiPmedia in opdracht van het ISP programma, vanaf 21 november verkrijgbaar voor € 13,50 euro per exemplaar (inclusief btw en verzendkosten [binnen Nederland]).

Nu kunt het rapport bestellen door het invullen van het onderstaande formulier. Daarna ontvangt u van ons een factuur en bestelbevestiging. Het rapport wordt binnen enkele werkdagen verstuurd. Indien u meer dan 5 exemplaren wilt bestellen stuur dan een bericht naar sales@zipmedia.nl

BESTELFORMULIER

    Hierbij wil ik graag een exemplaar bestellen van het ISP rapport voor € 13,50 (incl btw en verzendkosten)