"Exploring the future of work & the freelance economy"

OneStopSourcing

OneStopSourcing levert diensten op het gebied van inhuur, payrolling, consultancy en recruitment.

 • Sourcing
  Sourcing houdt in dat wij voor onze relaties externe professionals rekruteren, screenen en de overeenkomsten afwikkelen. Zo hebben onze opdrachtgevers wel de lusten, maar niet de lasten van het inhuren van professionals.
 • Contracting
  Wij wikkelen de contracten van onze opdrachtgevers met externe professionals af. De contractmanagers van OneStopSourcing hebben alle kennis en kunde in huis op het gebied van ZZP en freelance contracting.
 • Payrolling
  OneStopSourcing voorziet opdrachtgevers van eigen personeel, zonder dat zij hierbij werkgeversrisico’s dragen of administratieve verplichtingen hebben. Payrolling biedt organisaties de kans om flexibel te zijn terwijl daarbij de belangen van zowel opdrachtgever als professional worden beschermd.
 • ExternalStaffingDesk®
  Total Workforce Management software. Dit unieke systeem stroomlijnt de totale inhuur en werving van tijdelijke en vaste professionals en brengt deze volledig in overeenstemming met geldende wet- en regelgeving. Onze relaties zijn hiermee ‘compliant’ en hebben voortaan meer grip op de totale instroom van personeel.

 

Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

De ZiPconomy marktplaatsenkaart is een overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool
Professioneel inhuren
Sourcing in Total Talent Acquisition

De schaarste op de arbeidsmarkt neemt toe en sourcing is sterk in ontwikkeling. In een viertal artikelen schetsen recruitment-specialisten Alexander Crépin en Sidney Hiele een beeld van het huidige vakgebied. Dit derde deel behandelt Total Talent Acquisition, een integrale manier van sourcen waarbij zowel gekeken wordt naar vaste medewerkers, als naar degenen die op zzp-basis of via een bureau zijn ingehuurd. [Lees meer …]