"Exploring the future of work & the freelance economy"

Myflex

Myflex is geschikt als Managed Service Provider (MSP) voor organisaties die graag grip, compliance en/of transparantie op hun flexschil willen of voor organisaties die hun inhuurprocessen willen uitbesteden om bijvoorbeeld risico’s uit te sluiten. Myflex ondersteunt organisaties als MSP door een gestandaardiseerd en gedigitaliseerd inhuurproces te implementeren en toe te passen. Hiermee wordt voor de opdrachtgevers inzicht en grip verkregen op hun flexschil, waardoor er significante efficiency en compliancy voordelen en besparingen worden gerealiseerd op verwervings- en administratiekosten van arbeid.

De dienstverlening van Myflex wordt ondersteund door een Vendor Management Systeem (VMS). Hiermee worden alle inhuurprocessen en informatie centraal geregistreerd, vanaf aanvraag tot en met factuur.

Naar website
Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

Overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool