Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps
Vind Marktplaatsen

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

Overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool
ZP & Politiek
“Nieuwe gezagscriteria zzp’ers hebben forse ongewenste gevolgen.” Brancheorganisatie Bovib stuurt brandbrief aan Tweede Kamer.

Zonder overleg in de Tweede Kamer is een notitie bijlage van een Kamerbrief van minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) beleid geworden. En dat zorgt voor veel verwarring, schrijven Holla Advocaten en branchevereniging voor intermediairs Bovib. De wijziging heeft volgens hen ongewenste gevolgen voor de arbeidsmarkt. De in het regeerakkoord beloofde duidelijkheid blijft uit. [Lees meer …]