"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

ZiPconomy Arena banner

De ZiPArena bevat een overzicht van dienstverleners die actief zijn in  de wereld van (het organiseren van) externe arbeid en is gekoppeld aan een doorzoekbare database.

Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein Uitzenden Bekijk de leveranciers in dit domein Bekijk de leveranciers in dit domein

De ZiPArena is ontwikkeld door ZiPConomy in samenwerking met Founding Partner IRIS CF.

Download hier de ZiPArena (update aug 2021) en gebruik hem om het speelveld van professionele partijen in de inhuurbranche inzichtelijk te maken.

Informatie voor leveranciers

Een eenvoudig basisprofiel op de ZiPArena is gratis. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden uw profiel te verrijken met uitgebreide productinformatie of over andere mogelijkheden rondom partnerships en adverteren op ZiPConomy, neem dan contact op met sales@zipconomy.nl of download hier onze MediaKit.