"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Eiffel breidt uit met Primaned Projectadvies

Team Eiffel breidt uit met Primaned Projectadvies. Het doel van de overname is om talent en expertise samen te brengen en oplossingen te vinden voor knelpunten die de toekomst van Nederland bepalen.

Team Eiffel, een project-, consultancy-, en interim-organisatie in Nederland, werkt vanuit verschillende labels aan grote en complexe thema’s, waaronder financial crime, juridische knelpunten bij de overheid, de energietransitie, gebiedsontwikkeling en leefbaarheid. Met de komst van Primaned Projectadvies voegt de organisatie expertise op het gebied van planning en risicomanagement toe.

Ketting van specialisten

Gert-Jan Meppelink, CEO van Team Eiffel, kijkt uit naar de samenwerking met Primaned Projectadvies. “Als ketting van specialisten kunnen wij projecten turn-key opleveren, onze omvang is daarin een groot voordeel. Zo draagt Eiffel Projects bij aan complexe vraagstukken die de komende jaren de agenda’s bepalen en Nederland toekomstbestendig maken. Denk bijvoorbeeld aan de opgaven op het gebied van infrastructuur, energietransitie en de gebiedsontwikkelingsprocessen die nodig zijn om meer huizen te bouwen.”

Primaned Projectadvies & Primaned BV

Primaned Projectadvies blijft na de komst naar Team Eiffel samenwerken met Primaned BV, internationaal gespecialiseerd in Project Controls. Beide organisaties blijven in de markt gezamenlijk de naam Primaned voeren. Primaned Projectadvies krijgt op termijn, als onderdeel van Eiffel Projects, haar eigen merkpositionering.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie