"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

HR & Tech. Vast & Flex. Gouden Combinaties?

HR & Tech. Vast & Flex. Zijn dat de gouden combinaties in een wereld met een sterk veranderende arbeidsmarkt en een groeiende impact die technologie heeft op hoe we werken en hoe we werk organiseren? We proberen daar een antwoord op te geven in ons eerste digitale ZiPmagazine dat we je hierbij graag presenteren.

HR & Tech. Vast & Flex. Zijn dat de gouden combinaties in een wereld met een sterk veranderende arbeidsmarkt en een groeiende impact die technologie heeft op hoe we werken en hoe we werk organiseren? We proberen daar een antwoord op te geven in ons eerste digitale ZiPmagazine dat we je hierbij graag presenteren.

cover zipmagazine

In het ZiPmagazine vind je onder andere artikelen over waarom Jason Averbook vindt dat HR in the Perfect Storm zit en dat dat kansen te over biedt om relevant te zijn. Artikelen over de interessante visies van drie guru’s (Simon Sinek, Peter Hinssen, Josh Bersin) over wat de veranderende wereld betekent voor werk, organiseren en leiderschap; reflecties van Annemarie Stel en Mark van Assema over hoe wel en niet HR & Tech te combineren plus een gesprek met Hetty Moll en Rob de Laat over het bij elkaar brengen van recruitment van vast & flex.

Veel leesplezier!

Hugo-Jan Ruts

ps: Het ZiPmagazine zal vier keer per jaar uitkomen met steeds een centraal thema.  Wil het volgende nummer per mail ontvangen? Abonneren kan hier (en is gratis).

Hugo-Jan Ruts is 'editor-in-chief' en uitgever van ZiPconomy. Bekijk alle berichten van Hugo-Jan Ruts