"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

PIXID Group neemt, na ATS’en Carerix en Amris, ook VMS-leverancier Connecting-Expertise over.

Overname past in ambitie van PIXID om het eerste Europese Total Talent Acquisition (TTA) ecosysteem te ontwikkelen.

PIXID Group, Europese leverancier van diverse recruitment en HR oplossingen, heeft Connecting-Expertise, een Belgische VMS-leverancier, overgenomen van USG People Belgium. Eerder nam het bedrijf al de Nederlandse CRM- en ATS-leverancier Carerix over.

De PIXID Group heeft de ambitie om het eerste Total Talent Acquisition (TTA) ecosysteem in Europa te ontwikkelen. Daarin past de koppeling van een VMS (voor freelancers en flex) en een ATS (voor vast personeel). De technologie van PIXID Group is momenteel verantwoordelijk voor het invullen van bijna één op de drie tijdelijke posities in Frankrijk.

Connecting-Expertise is een VMS-platform voor de Belgische markt met blue chip-klanten. Het bedrijf is opgenomen in de Top 20 VMS-spelers van Staffing Industry Analyst, heeft bijna €1 miljard aan spend onder beheer en bedient meer dan 12.000 gebruikers en 4.500 geregistreerde bedrijven. Als onderdeel van PIXID Group zal Connecting-Expertise onder haar eigen merknaam blijven opereren en de samenwerking met USG People behouden door producten en diensten aan de huidige USG-klanten te leveren. Dit strategische partnership tussen PIXID Group en USG People stelt beide partijen in staat zich volledig te focussen op hun kernactiviteiten en hun klanten en  partners de beste innovatieve oplossingen op het gebied van VMS en ATS technologie te bieden, aldus een persverklaring PIXID.

Peter De Buck en Patrick Verrept, medeoprichters en Managing Partners van Connecting-Expertise: “Deelnemen aan een structuur zo dynamisch en succesvol als PIXID Group is een grote bron van trots voor ons team. We zijn verheugd om onze expertise naar PIXID Group te brengen en verheugd om deel te nemen aan haar toekomstige inspanningen. Connecting-Expertise blijft in een strategisch partnerschap met USG People, met een contractuele overeenkomst voor de lange termijn, die zorgt voor een voortdurende gedeelde visie en voortdurende samenwerking als technologiepartners.”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie