"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Connie Maathuis wordt directeur Vereniging Zelfstandigen Nederland 

Aanstellen directeur past bij professionalisering belangenbehartiger

Per 1 mei 2024 start Connie Maathuis als directeur van Vereniging Zelfstandigen Nederland  (VZN). Het bestuur en de leden van de koepelvereniging stemden hier vandaag mee in.

Maathuis heeft als zelfstandig ondernemer ervaring als bestuurder, toezichthouder en (interim)directeur van o.a. NVI, de brancheorganisatie van gecertificeerde incassobureaus. Zij vervulde diverse bestuurlijke rollen, bijvoorbeeld bij de Kamer van Koophandel Amsterdam, SBI en IMK Instituut Midden- en Kleinbedrijf.

VZN is in 2020 opgericht als koepelorganisatie voor belangenbehartigers van zzp’ers en daarna verder gegroeid. De vereniging vertegenwoordigt via haar leden samen ruim 100.000 zelfstandig ondernemers en is actief aan meerdere maatschappelijke overlegtafels, zoals de SER.

VZN-Voorzitter Cristel van de Ven: “Ik ben blij dat Connie Maathuis onze vereniging komt versterken met haar ondernemende karakter en haar ervaring. Met Connie kunnen we de volgende stappen zetten in de verdere professionalisering van onze vereniging.”

Connie Maathuis: “Na verkoop van een eerdere succesvolle onderneming, ging ik in 2013 verder als zelfstandig ondernemer zonder personeel.  VZN heb ik vanaf de start met veel interesse gevolgd. Ik kijk ernaar uit om actief te kunnen bijdragen aan het behartigen van de belangen van zelfstandigen in politiek en polder.”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *