"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Freelancers inhuren voor gevorderden: van een onweerstaanbare opdrachtomschrijving tot conflicten oplossen

Platform Freelance.nl publiceert een handige, actuele online gids om nog beter samen te werken met zzp’ers.

Hoe vind je geschikte zzp’ers? Aan welke wetten en regels moet je je houden? En wat doe je als je een conflict hebt met een zelfstandig professional? In een nieuwe online gids van platform Freelance.nl staan alle antwoorden.

Groei versnellen

Werken met freelancers wordt almaar populairder, zeker voor organisaties die rap vooruit willen. “Zelfstandig ondernemers brengen organisaties verder met hun expertise, kennis en enthousiasme”, zegt Jan van der Tempel, mede-eigenaar van Freelance.nl in een interview met ZiPconomy. “Ze versnellen groei in het bedrijfsleven.”

Zelfstandig professionals kunnen jou met hun specifieke kennis en kunde helpen te vernieuwen. Ze zijn flexibel en zodra je de juiste persoon hebt gevonden, kan die vaak sneller voor je aan de slag gaan dan een vaste werknemer. Volop voordeel dus, maar bij inhuur komen ook ingewikkelde zaken kijken. Zo moeten je contract en je werkwijze voldoen aan specifieke wet- en regelgeving.

Tips en actuele informatie

Daarom publiceert Freelance.nl in samenwerking met ZiPmedia een praktische gids over het aantrekken, selecteren en inhuren van geschikte kandidaten. In het e-book staan ook recente cijfers over de flexibele arbeidsmarkt en actuele informatie over wetten en regels.

In het e-book staan tips voor het hele inhuurproces: van de zoektocht naar de ideale kandidaat tot de samenwerking. Hoe werk je bijvoorbeeld beter samen als iemand op afstand werkt? Wat doe je als jij of je teamleden ruzie hebben met een freelancer?

Antwoorden op al deze vragen vind je in ‘Freelancers inhuren voor gevorderden’. De gids is vanaf nu gratis te downloaden via Freelance.nl

Als marktleider verbindt Freelance.nl al bijna 20 jaar freelancers en organisaties aan elkaar. Met 300.000 actieve freelancers en meer dan 40.000 opdrachten per jaar is Freelance.nl hét grootste freelance platform van Nederland. Bekijk alle berichten van Freelance.nl