"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

De Staffing Groep en ZP Zaken gaan samen diensten leveren voor zelfstandig professionals

Intermediair en MSP-dienstverlener De Staffing Groep gaat en ZP Zaken gaan samenwerken om zelfstandig ondernemers servicepakketten aan te bieden. ZP Zaken levert diensten als verzekeringen op maat, juridisch advies en trainingen voor zelfstandig professionals.

Met verschillende servicepakketten willen De Staffing Groep en ZP Zaken zelfstandig ondernemers faciliteren met zaken als verzekeren, versnelde betalingen, trainingen en actieve ondersteuning bij het vinden van de juiste opdracht. Hierbij is De Staffing Groep verantwoordelijk voor de bemiddeling en ZP Zaken voor de ondersteunde diensten.

Zekerheid zelfstandige ondernemers vergroten

De samenwerking met ZP Zaken past goed in de strategie van De Staffing Groep, zegt Pascal van der Hart, Director Operations. “Wij zijn erg blij dat we met deze samenwerking onze professionals nog beter kunnen ondersteunen. We denken bij ons aanbod zoveel mogelijk vanuit de ondernemers, zodat zij zelf zoveel mogelijk aan het stuur blijven. Wij zetten ons in op het binnenhalen van de perfecte klus en maken uitbetaling binnen één dag mogelijk, waarmee een groot stuk onzekerheid wegvalt. Vervolgens bieden de uitgebreide beroeps-, bedrijfs- en cyberverzekeringen van ZP Zaken dat laatste stukje zekerheid.”

Professionalisering dienstverlening

“Omdat ZP Zaken zich al ruim zeven jaar richt op de ondersteunde producten en diensten voor zelfstandig professionals, zien wij in hen de ideale partner. Waar wij ons richten op de juiste persoon op de juiste plek krijgen, zorgen zij ervoor dat diegene zorgeloos aan het werk kan. We delen een groot netwerk en met de kennis en ervaring van ZP Zaken krijgt onze dienstverlening een verdere professionaliseringslag.”

Zelfstandig professionals ondersteunen

Ook voor ZP Zaken past het partnership binnen de visie om het ondernemerschap van zelfstandig professionals maximaal te ondersteunen, zegt Boy Kruiswijk, algemeen directeur van ZP Zaken. “Als innovatieve en ondernemende organisatie begrijpt De Staffing Groep als geen ander hoe ondernemers denken en waar zij behoefte aan hebben. Daarom heb ik er vertrouwen in dat we met onze shared values en ervaring in een breder verband echt toegevoegde waarde kunnen creëren.”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie