Flexibilisering strategisch aanpakken ten tijde van de invoering van de wet DBA, hoe gaan we dat doen?

Mark van Assema door
Geen reacties

Op Nationale FlexPraktijkdag van afgelopen donderdag gaven tal van experts uit wetenschap, juridische praktijk en de inhuurpraktijk hun visie op het landschap van strategisch inhuur. Dat leverde flink wat discussie, vragen en antwoorden op. Mark van Assema zet alle opgedane inzichten nog eens op een rij.

Op Nationale FlexPraktijkdag van afgelopen donderdag gaven tal van experts uit wetenschap, juridische praktijk en de inhuurpraktijk hun visie op het landschap van strategisch inhuur en actuele wetgeving. Dat leverde flink wat discussie, vragen en antwoorden op. Mark van Assema zet alle opgedane inzichten nog eens op een rij.

Mark van Assema

Over Mark van Assema

Mark is HR projectleider en adviseur in het optimaal benutten van de flexibele schil. Hij staat daarin voor een gelijke behandeling van alle werkenden, door HR en de rest van de organisatie, los van hun contractvorm.

Mark heeft een sterke IT achtergrond en kan hiermee een HR organisatie goed helpen om de vertaling te maken van wensen naar techniek. Hij zet graag innovatieve HR technologie in zodat alle werkenden zich kunnen ontwikkelen naar een volgende stap. Hij heeft in 2014 freelink opgericht. Een zeer innovatief platform om freelancers en organisaties via hun gedeelde netwerk te koppelen, transparant en zonder formaliteiten. Toen nog te vooruitstrevend voor de markt.

Bekijk meer artikelen van Mark van Assema >