"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Top 10 beste gelezen ZiPconomy artikelen in 2014 over ‘Organiseren, flexibiliteit, inhuur en HR’

In de laatste week voor het nieuwe jaar even een terugblik op 2014. Na 20 voorspellingen van 20 ZiPconomy auteurs vorige week, altijd weer een interessant lijstje, nu in twee afleveringen de beste gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Een dergelijk lijstje schetst ook een beetje wat blijkbaar relevant was voor onze bezoekers en dus wat actueel was in de markt.

Gisteren hadden we een lijst met de beste gelezen artikelen in de categorie: “Zelfstandige professionals, ondernemerschap & vakmanschap“, de artikelen voor, door of over zelfstandige professionals. Vandaag de best gelezen artikelen in de categorie “Organiseren, flexibiliteit, inhuur en HR“, de artikelen voor, door en over organisaties en de manier waarop zijn bezig zijn anders te organiseren en (samen)werken met die ZP’ers.

Top 10 beste gelezen artikelen over Organiseren, Flexibiliteit, inhuur & HR
Inhuur Externen. HR is wakker. Nu de managers nog!
Stilte voor de storm. Bryan Pena over aanstaande revolutie rond het inhuren van flexibele arbeid.
Hoe bepaal ik de ideale flexibele schil voor mijn organisatie?
LinkedIn oprichter voorspelt einde van het concept ‘baan’.
Vloeibaar organiseren: onontkoombaar!
Eén transparante kostprijsberekening voor inlener én ZP’er
Zwermsessies: nieuw instrument voor HR om beste ZZP’ers te vinden
CV schuivers – knock-out in de laatste ronde?
 Grip op Externe Inhuur? Kies bewust! 9 verschillen tussen Broker en MSP.
Inspelen op de ontwrichtende verandering van de flexbranche. 5 tips voor professioneel inhuren personeel.

Een volledig overzicht van alle artikelen in deze categorie vind je hier . Of kijk in de ZiPconomy dossiers , startpunt voor uw zoektocht naar artikelen, onderzoeken, whitepapers en informatie over negen actuele thema’s . 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie