"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

SharePeople

De eenvoudige en voordelige oplossing bij arbeidsongeschiktheid. voor ondernemers, van ondernemers

SharePeople is hét betaalbare alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. Dankzij onze slimme fintech delen we de risico’s gemakkelijk onderling. Volledig online. En zonder dat we ons geld kwijt zijn aan dure verzekeringspremies en onnodige kosten. Bovendien zijn we SharePeople Crowdability gestart. De eerste arbo-dienst voor zzp’ers, of eigenlijk veel meer dan dat!

Samen eigenaar van SharePeople

We zijn veel meer dan een alternatief voor veel te dure AOV’s. SharePeople is een coöperatie. Bekijk hier de promovideo van onze geslaagde sharefunding campagne (april 2022). De leden van de SharePeople Coöperatie u.a. zijn samen 100% eigenaar van SharePeople b.v.. Iedere deelnemer kan lid (aandeelhouder) van deze coöperatie worden door het doen van een kleine investering. Samen vormen we zo ons eigen alternatief voor een verzekering. Een echte ‘onderlinge’ dus.

We zijn bovendien een steeds groter groeiend, jong, sterk netwerk van ondernemers. We delen onze kennis en ervaring over hoe je zo gezond mogelijk onderneemt. We zorgen goed voor ons bedrijf, voor onszelf en voor anderen. Zo verkleinen we de kans op arbeidsongeschiktheid en houden we de kosten laag!

En omdat SharePeople nauwelijks werknemers in dienst heeft, besteden we de werkzaamheden zoveel mogelijk uit aan de leden van onze coöperatie. Zo vormen klanten, medewerkers en aandeelhouders één geheel: SharePeople, samen beter!