"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Intelligence Group

De Europese marktleider in Talent Intelligence

Intelligence Group streeft er voortdurend naar om, mede met gebruik van actuele data, vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen. Zodoende faciliteren wij HR-, recruitment-, loopbaan- en communicatieprofessionals met relevante data om verschillende arbeidsmarktvraagstukken doeltreffend op te lossen.

Onze eigen, onafhankelijke onderzoeksresultaten over de Nederlandse en Europese arbeidsmarkt vormen de basis van onze innovatieve oplossingen. Wij zorgen ervoor dat werkgevers veel beter in staat zijn om, zowel kwantitatief als kwalitatief, goede medewerkers te vinden én te verleiden.

Werf slim en effectief met inzicht in je doelgroep

Door gebruik van ons dashboard Giant vind je antwoorden op jouw wervingsvraagstukken. Je stelt jezelf in staat om veel efficiënter en doeltreffender te werk te gaan. Je krijgt een feilloos inzicht in je doelgroepen. Niet alleen hun motivatie om te kiezen voor een bepaalde baan of werkgever, maar ook de verwachtingen die ze hebben van het sollicitatieproces. Verder vind je er informatie over omvang, mediagebruik, oriëntatiegedrag, sourcingsdruk, gender, mobiliteit, candidate expectations en hoe jouw doelgroep zich daarin verhoudt tot het landelijk gemiddelde. Wat maakt hen onderscheidend?

Voor meer info: https://intelligence-group.nl/nl/solutions/giant-dashboard/

1 2 4