"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Circle8 benoemt Vivian Minten tot Managing Director Benelux

Vivian Minten start per 8 januari als Managing Director van de HR-techintermediair Circle8. De voormalig directeur van Brunel is in haar nieuwe functie verantwoordelijk voor de verdere groei van Circle8 in Nederland, België en Luxemburg.

De benoeming van Vivian Minten als Managing Director, markeert de volgende fase in de internationale groeiplannen van Circle8, onderdeel van de Zwitserse Circle8Group.  

“Het doel is om met Circle8 Benelux verder door te groeien naar een omzet van 1,5 miljard euro in begin 2027”, zegt Ineke Kooistra, CEO van Circle8 Group. “We bouwen verder uit in deze regio vanuit onze expertisegebieden, waaronder MSP, contractmanagement en recruitment. Ik heb er alle vertrouwen in dat Vivian hierin gaat slagen. Met haar leiderschapsstijl waarin de mensen centraal staan en haar digitaal gedreven mindset, die perfect past in onze tech-strategie, is zij de perfecte collega voor ons.”

IT Staffing & arbeidsbemiddeling

Minten was tot vandaag als senior directeur Strategic Sales en Marketing binnen Brunel verantwoordelijk voor marketing, sales en innovatie. Voorafgaand aan deze rol heeft Vivian diverse management- en directiefuncties vervuld in de financiële dienstverlening, onder meer bij de Rabobank, EY en Allianz. Bij Brunel kwam zij in aanraking met IT Staffing & arbeidsbemiddeling, wat haar op het lijf geschreven bleek.

Oorspronkelijk als IT-Staffing/De Staffing Groep opgericht in 1986 en met het hoofdkantoor in Nieuwegein, werken binnen Circle8 (inclusief KwiiK en People for Office) ruim 100 werknemers. De intermediair werkt voor 5000 professionals en bijna 200 opdrachtgevers.

Volgende fase

“Het dynamische karakter van Circle8 sprak mij meteen aan. Ik kijk ernaar uit dit bedrijf naar de volgende fase te leiden”, zegt Minten. “Circle8 is volop in ontwikkeling en ik vind het fantastisch daaraan bij te dragen door teams op te bouwen en samen te groeien. De eerste indrukken voelen bijzonder goed, inclusief de warme ontvangst. Mijn focus ligt de komende tijd op het verbreden van aanwezigheid van Circle8 in de markt en het verkennen van verdere innovatieve oplossingen.”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie