"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Freelanceplatform Uwerx beloont investeerders en gebruikers met eigen tokens

Het Amerikaanse Uwerx belooft de freelancemarkt op te schudden door een zeer laag tarief te hanteren (1%). Cryptobeleggers zijn in ieder geval zeer geïnteresseerd en ook gebruikers kunnen Uwerx Tokens verdienen.

Uwerx is een freelanceplatform dat gebruik maakt van blockchain-technologie om betalingen te doen en automatische contracten af te sluiten tussen freelancers en opdrachtgevers. Het platform claimt kostenbesparing en transparantie in tarieven doordat er geen intermediair (bureau) tussen zit. Uwerx hanteert een vast tarief van slechts 1% (transactie-fee). Veel lager dan bestaande freelanceplatformen.

En dus belooft Uwerx volgens verschillende media, waaronder thecurrencyanalytics, een groot succes te worden in de gig-economie. Het nieuwe platform gaat de concurrentie aan met bestaande grote spelers (Upwork, Fiverrr) op de freelancemarkt. Het nieuwe platform zou een technologische voorsprong hebben, en dus vooral een veel lager tarief hanteren dan de concurrenten.

Uwerx Tokens

De komst van Uwerx trekt ook de aandacht van investeerders. Beleggers in cryptovaluta kunnen via de voorverkoop investeren in het platform. Zij kunnen Uwerx tokens aanschaffen. Een recent geslaagde cryptocurrency airdrop laat zien dat de ontvangende wallet van iedere voorverkoop-investeerder klopt. Daarmee bewijst Uwerx tegelijkertijd dat haar technologie werkt.

Ook gebruikers van Uwerx kunnen tokens verdienen door een bijdrage te leveren aan verbetering van (de gebruiksvriendelijkheid van) het platform. Gebruikers die heel veel gebruik maken van het platform, kunnen bovendien bonus-tokens verdienen. Deze tokens kunnen vervolgens worden gebruikt om producten en diensten via het platform aan te schaffen of worden verhandeld op cryptovalutabeurzen.

Lees ook: ChatGPT zet koers freelanceplatformen Upwork, Fiverr fors onder druk

2 reacties op dit bericht

  1. Een airdrop bij een crypto is dat je tokens weggeeft. Vaak wordt dit gedaan om inderdaad tests mee uit te voeren, maar ook om bekendheid aan je token mee te geven.

    Het heeft niets te maken met de technologie van Apple.