"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

VMS-systeem VNDLY en HR-software Workday geïntegreerd

Workday VNDLY is de nieuwe naam van Workday’s totaaloplossing voor Total Talent Management. Met dit softwaresysteem kunnen organisaties vast en tijdelijk personeel beheren.

VNDLY heet voortaan Workday VNDLY. Met deze naamswijziging bevestigt eigenaar Workday de volledige integratie van het Vendor Management Systeem (VMS) VNDLY en de Human Capital Management-software (HCM-software) van Workday tot een systeem voor het integrale beheer van het volledige personeelsbestand.

Eind 2021 kondigde HR suite wereldspeler Workday de overname aan van VNDLY. Na de overname koppelde Workday het Vendor Management System (VMS) van VNDLY aan zijn eigen software voor Human Capital Management en de financiële suite voor de afhandeling van inkooporders en facturen.

Tool voor Total Talent Management

De naamswijziging markeert een belangrijke mijlpaal in de integratie van VNDLY met Workday. Door de integratie van beide pakketten kunnen klanten nu gebruik maken van een systeem voor Total Talent Management. De software kan worden ingezet voor het beheer van vast en tijdelijk personeel.

Organisaties vullen hun personeelsbestand steeds vaker aan met tijdelijke medewerkers om kritieke leemtes in skills op te vullen en het personeelsbestand snel op te schalen. Toch zegt volgens een onderzoek van Deloitte uit 2022 slechts 30% van de bedrijven dat ze voldoende voorbereid zijn om een personeelsbestand te managen dat steeds afhankelijker is van externe medewerkers. Volgens een onderzoek van HR People + Strategy uit 2019 wordt 68% van de flexwerkers gewoonlijk niet meegenomen in de budgettering, planning en prognoses van de organisatie.

Beheer van vast en tijdelijk personeel

Workday VNDLY helpt organisaties bij het beheren van hun tijdelijke arbeidskrachten als onderdeel van hun gehele personeelsbestand. Het pakket  – nu met Workday’s volledige productsuite – biedt organisaties volledig inzicht in hun gehele personeelsbestand, inclusief totale kosten, het plannen en ontwikkelen van talent om aan de personeelsbehoeften van de organisatie te voldoen, en het beheersen van compliance- en beveiligingsrisico’s voor tijdelijke werknemers.


Meer weten over VMS-systemen?

Lees dan het onderzoeksrapport naar ‘VMS-systemen in België en Nederland’ van Marleen Deleu en Mark van Assema, uitgegeven bij NextConomy en ZiPconomy en hier gratis te downloaden. Het rapport is ook als printversie verkrijgbaar voor € 29,50 incl. btw en verzendkosten. Stuur hiervoor een mail naar sales@zipconomy.nl

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie