"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Webinar Week: best practices voor inhuur zzp’ers

Vind jij het ook zo lastig om de juiste freelancers te vinden en behouden? Freelanceplatform Malt deelt data en praktijkvoorbeelden waar jij je voordeel mee kunt doen.

Hoe word je een aantrekkelijke opdrachtgever voor de zzp’er die ruime keuze heeft? Hoe zorg je dat talentvolle mensen voor jouw organisatie kiezen, goed werk leveren en ook nog terugkomen? Op de huidige krappe arbeidsmarkt is dat best een uitdaging voor hiring managers en HR-adviseurs.

Daarnaast kan het lastig zijn om freelancers op een strategische manier in te zetten in je organisatie. Juist omdat de inzet van zzp’ers kostbaar is, wil je dat de samenwerking goed verloopt en resultaten oplevert.

Tijdens het webinar ‘Best practices voor succesvolle inhuur van zzp’ers’, op dinsdag 7 februari van 10:15 – 11:00 uur zie je hoe je ervoor kunt zorgen dat freelancers voor jou kiezen. Dustin Robinson van Malt Nederland deelt voorbeelden uit de praktijk waarvan jij kunt leren.

Malt is het grootste freelanceplatform van Europa en heeft daarom veel data en ervaring op het gebied van inhuur.

Onderbouwd handelen vanuit data

“Wij proberen ‘freelance first’ te zijn in onze aanpak,” vertelt Robinson, Marketing en Community Lead voor Malt in Nederland. Als onderdeel van die aanpak heeft Malt een onderzoek gedaan naar hoe freelancers samenwerkingen met opdrachtgevers ervaren. In combinatie met data over hoe de HR-branche hier op dit moment mee omgaat, biedt Malt inzichten die je helpen om een onderbouwd inhuurbeleid te bepalen.

Tijdens het webinar worden deze data en praktische voorbeelden gedeeld. Deze informatie kan je helpen een heldere ‘employee value proposition’ te bepalen voor je organisatie, freelancers beter in te werken en toekomstbestendige relaties met zzp’ers op te bouwen.


Kijk hier de webinar terug


 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie