"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Brexit: Detachering en zzp-diensten.

Notitie over de gevolgen van Brexit voor opdrachtgevers, detachering en zzp-diensten.

Op 31 januari 2020 heeft het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaten. Vanaf dat moment is tot en met 31 december 2020 een overgangsperiode ingegaan. Gedurende deze overgangsperiode gelden alle Europese afspraken zoals neergelegd in wet- en regelgeving. De overgangsperiode kan niet meer onder het terugtrekkingsakkoord worden verlengd. Het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie hadden dit namelijk voor 1 juli 2020 gezamenlijk moeten doen en het Verenigd Koninkrijk heeft aangegeven geen verlenging van het akkoord te willen.

** UPDATE **

Op 24 december 2020 hebben het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie een akkoord bereikt over een nieuw partnerschap. Dit akkoord bevat de afspraken die tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie vanaf 1 januari 2021 gelden.

Met de afspraken die nu zijn gemaakt, geeft Brainnet een update over de stand van zaken.

Download onze nieuwste notitie: hier

Op 11 februari geeft Brainnet tijdens de Webinar Week een webinar over dit onderwerp. Zie voor aanmelden deze website

Een goed ingericht inhuurproces kan naast tijd- en kwaliteitswinst ook forse kostenbesparingen opleveren. Bij strategische personeelsplanning hoort een professioneel ingerichte flexibele schil. Magnit (voorheen: Brainnet) adviseert organisaties bij het inrichten van hun flexibele schil. Wij ontzorgen organisaties volledig als het gaat om het zoeken en vinden van de juiste professionals, het opstellen en beheren van inhuurcontracten, de facturatie, realtime management informatie, leveranciersmanagement en het minimaliseren van inhuurrisico’s. Wij geloven in transparante samenwerkingsverbanden waarbij talent waarde toevoegt aan ondernemingen. Bekijk alle berichten van Magnit