"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Integrale Flexibiliteit als dé kerncompetentie voor de vierde Industriële Revolutie (video)

Een boeiend betoog, met een stevige onderbouwing, van Wim Davidse. Een opname van een webinar uit de ZiPconomy/Werf& WebinarWeek.

Dat veranderingen steeds sneller gaan is een cliché, maar Wim Davidse van Djzeng laat in zijn volgepakte webinar wel zien wat die snelle veranderingen vandaag de dag betekenen voor de praktijk van organisaties. Integrale flexibiliteit, dus op alle mogelijke fronten, noemt hij daarbij een kerncompetentie.

Bewegen én tegelijk op koers blijven

Niemand kan meer verwachten dat de dag van morgen hetzelfde brengt als die van vandaag, zegt de (onder veel meer) hoofdredacteur van Flexmarkt-magazine. Maar dat is niet iets om bang voor te zijn, zegt hij. Integendeel. ‘Bewegen én tegelijk op koers blijven’, dat is volgens Davidse de essentie van wat hij ‘super future proof flexibiliteit’ noemt. Maar daarvoor is een integrale blik dus wel een levensvoorwaarde.

Kijk hieronder naar een opname van het interessante webinar van Wim, boordevol verhelderende schema’s en stevige en mooi uitgewerkte harde cijfers. (het verhaal van Wim start rond minuut 06:05)  

 

Kijk en luister alle 25 webinars uit de WebinarWeek editie #3 terug in dit speciale eMagazine

 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie