"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Leeuwendaal koopt bureau HR Development bureau Higher Company

Leeuwendaal HR heeft weer een nieuwe acquisitie gedaan. Het HR development bureau Higher & Company maakt vanaf nu deel uit van de Leonis-holding, de holding waartoe ook HR adviesbureau Leeuwendaal behoort. Beide organisaties blijven zelfstandig opereren maar gaan wel nauw samenwerken.

higher logoLeeuwendaal HR heeft weer een nieuwe acquisitie gedaan. Het HR development bureau Higher & Company maakt vanaf nu deel uit van de Leonis-holding, de holding waartoe ook HR adviesbureau Leeuwendaal behoort.  Beide organisaties blijven zelfstandig opereren maar gaan wel nauw samenwerken bij het werven en opleiden van talent en in het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten op het gebied van leiderschapsontwikkeling, HR en verandermanagement.

Leeuwendaal is een HR-adviesbureau dat werkt voor opdrachtgevers binnen de overheid, het onderwijs en de zorg. Higher & Company is met name actief in de private sector en richt zich op de ontwikkeling van (teams van) directeuren, leidinggevenden en HR-afdelingen.

Groeiambities

Voor Higher & Company betekent deze overname de aanzet tot een stevige groeispurt waarvan bestaande en nieuwe opdrachtgevers profiteren. Directeur Inca van Uuden van Higher & Company: ‘De inbedding in een organisatie met Leeuwendaal als zuster opent voor onze opdrachtgevers aanlokkelijke perspectieven. Zij krijgen bijvoorbeeld toegang tot uitgebreide en hoogwaardige assessmentdienstverlening en veel instrumentarium en kennis over arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.’

Edward Hermans directeur van Leeuwendaal: ‘Higher & Company is een succesvol bedrijf dat met mooie diensten en producten voor aansprekende opdrachtgevers mag werken. Dat maakt hen voor ons natuurlijk aantrekkelijk. Maar er is meer: een gedeelde visie. Net als Leeuwendaal ziet ook Higher & Company menselijk gedrag als de doorslaggevende factor voor het succes van organisaties. Met hun expertise op het vlak van leiderschapstrajecten en HR-programma’s versterken zij zeker ook Leeuwendaal.’

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie