"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Randstad blijft kralen rijgen. Investeert in online referentietool Checkster

checkster logoRandstad blijft kralen rijgen via haar strategie om te investeren in innovatieve online tools rond HR en bemiddeling. Na eerdere investeringen in Rolepoint, Twago, VONQ en recentelijk nog Brazen, maakt het Randstad Innovation Fund (RIF) nu bekend dat een deelneming heeft verkregen in Checkster. Checkster is een Amerikaans bedrijf en ook vooral daar actief, bestaat al een jaar of zes en is een online tool om referenties op te vragen.

“Checkster’s primary solution is a web-based reference tool that leverages new science of collective intelligence to improve talent decisions and quality of hire. Checkster’s suite of Automated Reference, Interview and 360 Checkups provides valuable insights and efficient processes. Its use of data and consistent methodology foster companies to make better hiring decisions”, zo staat te lezen in het persbericht

Via Checkster kunnen kandidaten referenten aanleveren voor recruiters. De referenten geven via de tool een beeld van iemand. Daarnaast kan de tool gebruikt worden als 360-feedback instrument.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie