"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Randstad investeert in real-time messaging platform Brazen.

brazenHet Randstad Innovation Fund investeert in het real-time messaging platform Brazen. Brazen stelt  via haar ‘software-as-a-service-platform’ organisaties in staat om chat-sessies en online bijeenkomsten te organiseren. In de VS gebruiken een aantal grote organisaties Brazen om contact maken en onderhouden met potentiële sollicitanten.

De kracht van Brazen ligt volgens het bedrijf in het kunnen bereiken van mensen die waar nog geen contact mee is en het verbinden van ‘fragmented communities’. “Whether it’s for recruiting, retention, marketing, or fundraising, organizations all over the world are finding it more and more difficult to engage their key stakeholders,” zo stelt Brazen CEO, Ed Barrientos“Brazen uniquely combines the efficiency of text-based chat with the intentionality that only an event model can deliver. The combination creates powerful one-on-one engagement that really works.”

Linda Galipeau, CEO Randstad North America and Chair of the Randstad Innovation Fund ligt de reden van de investering toe: “It’s critical for organizations to find out how to engage with Talent: the importance of chat events is increasing in this respect,” says  “Brazen fits nicely into our strategy to have an integrated tech-enabled approach towards global talent engagement.” 

De investering in Brazen is de vijfde investering van het Randstad Innovation Fund (RIF). Eerder investeerde RIF o.a. in employee referral software maker Rolepoint, freelancers jobboard Twago en het Nederlandse online recruitment marketing services bureau VONQ. RIF bouwt zo aan een portfolio met innovatieve HR technologie startups. “Our goal is to create an ecosystem where Randstad’s expertise and reach complement entrepreneurial spirit and technological excellence.” 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie