"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Dag van de ZZP’er 2024 heeft een gevarieerd programma

Op zaterdag 13 april wordt in Hart van Holland in Nijkerk de elfde editie van de Dag van de ZZP’er gehouden. Inmiddels is het volledige programma bekend en is de ticketverkoop gestart.

Op de Dag van de ZZP’er wordt zelfstandig ondernemerschap georganiseerd en kunnen ondernemers elkaar ontmoeten. Organisator ZZP Nederland regelt voor dit evenement talloze keynotes en zzp-talks, een informatieplein en een afsluitende borrel. 

Het belooft een bijzonder mooie dag te worden, met een heel divers programma. Zo worden er 9 keynotes en zzp-talks gehouden over onder andere: ‘Hoe regel je financiële zekerheid?’, ‘Hoe kun je ChatGPT inzetten?’, ‘Hoe zet je LinkedIn in?’ en meer. 

Peter Heerschop is de dagvoorzitter en met sprekers als Mark Tuitert (olympisch kampioen en ondernemer) en Martin van Kranenburg (winnaar Freelancer of the Year 2022) valt er voor de ondernemer veel kennis te halen op de Dag van de ZZP’er.

Netwerken

Er zal op het evenement voldoende gelegenheid zijn om te netwerken. Op het informatieplein kunnen ondernemers met elkaar en met de vele partners van de Dag van de ZZP’er in gesprek gaan. Onder andere de Belastingdienst, Qredits en ZZP Nederland zullen hier te vinden zijn.

Daarnaast zal gedurende de dag mediapartner De Ondernemer, live op New Business Radio, aanwezig zijn vanaf het informatieplein. De Dag van de ZZP’er wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Gesponsorde tickets

De hoofdsponsors Moneybird, a.s.r. Nederland, Hiscox en KPN hebben tickets beschikbaar gesteld, zodat iedere ondernemer de Dag van de ZZP’er gratis bij kan wonen. Tickets zijn te bestellen via de website dvdzzp.nl.


Bekijk hieronder de aftermovie van de Dag van de ZZP’er 2023 of bekijk de foto’s via de Facebook-pagina.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *