"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Zoektocht naar beste zzp’er van 2023

ZZP Nederland organiseert dit jaar de tiende editie van de Freelancer of the Year Awards. Tijdens deze verkiezing gaat de organisatie voor zelfstandigen zonder personeel op zoek naar de beste zzp’er van het jaar.

Met het organiseren van de Dag van de ZZP’er en de daarbij behorende verkiezing van de Freelancer of the Year, wil ZZP Nederland ondernemers met elkaar in gesprek laten komen over het zelfstandig ondernemerschap.

Meedoen aan verkiezing

Tijdens deze verkiezing gaat de organisatie voor zelfstandigen zonder personeel op zoek naar de beste zzp’er van het jaar. Iedere zelfstandig ondernemer die voor eigen rekening en risico werkt, mag meedingen naar de titel.

De deelnemer presenteert zichzelf en moet zoveel mogelijk positieve referenties vergaren. Na een aantal selectierondes, bepaalt een vakjury wie de beste zzp’er van Nederland is. In de jury zitten onder meer vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel, LinkedIn en Stichting ZZP Nederland. De Awards worden uitgereikt in een live radio-uitzending in samenwerking met De Ondernemer.

Prijzen Freelancer of the Year Awards

Naast de titel zijn er mooie prijzen te winnen. Maar oud-winnaars ervaren het winnen van de award  vooral als een mooi en leerzaam avontuur. De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden. Daarnaast zijn er prijzen voor de beste startende ondernemer en de publieksprijs.

Vorig jaar was Martin van Kranenburg de gelukkige. Van Kranenburg: “Je krijgt waardevolle feedback van een deskundige jury én onafhankelijk adviesbureau. Dat zet je als ondernemer weer op scherp. Ik kan het iedereen aanraden!”

Aanmelden en nomineren

Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden en het staat iedereen vrij om een bevlogen vriend, familielid of buurtgenoot die zzp’er is te nomineren. Aanmelden of nomineren is mogelijk tot en met 14 juni via de website van de FOTY Awards.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie