"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

In een week weer helemaal bij over inhuurtrends? Schrijf je in voor de Webinar Week

Van 2 tot 6 oktober praten experts uit de wereld van inhuur en recruitment je weer helemaal bij in 25 gratis webinars.

Twee keer per jaar bundelen ZiPconomy en Werf& de krachten voor de Webinar Week. Tussen maandagochtend 2 oktober en vrijdagmiddag 6 oktober 2023 praten experts je in 25 gratis webinars weer helemaal bij over alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van flex en recruitment. 

Maak dus nu alvast jouw agenda vrij. Inschrijven is natuurlijk volledig gratis en kan vanaf nu.

Elke dag heeft zijn eigen thema. Op maandag 2 oktober en woensdag 4 oktober ligt het accent van de webinars op (flexibel) inhuren. Vrijdag 5 september staat in het teken van Total Talent Management.

Flexibel inhuren

Onder leiding van dagvoorzitter Hugo-Jan Ruts (ZiPconomy) hoor je op maandag 2 oktober alles wat je wilt weten (of niet wist dat je wilde weten) over professioneel flexibel inhuren. 

Zo verklapt Dustin Robinson van Malt wat de Freelance Formule is:  hoe kun je talent vinden en aan je binden?

Volgens Angelo Visser van People2.0 wordt internationaal recruiten de nieuwe norm. 

Manfred Vogels van Beeline staat stil bij een drietal andere trends van de huidige inhuurmarkt: Total Talent Aquisition/Management, Direct Sourcing en Statement of Work.

In de sessie van HeadFirst leer je meer over overtuigingskracht met datagedreven workforce planning. 

“Hoe ga je als opdrachtgever toekomstbestendig om met het werken met zelfstandigen?” is dan weer het onderwerp van de sessie van Marc Nijhuis (BOVIB).

Arbeidsmarkt & inhuur. Trends en Insights

Op woensdag 4 oktober leer je alles over Arbeidsmarkt & Inhuur – Trends & Insights, onder het dagvoorzitterschap van Wim Davidse.

Zo neemt Flextender je mee in de ins en outs van de managed service provider (MSP).

Flexparency laat zien hoe je als detacheringsorganisatie maximaal rendement uit je recruitmentinspanning kunt halen.

Bureau Cicero, een inspectie-instelling die jaarlijks ruim 5.000 controles verzorgt, belicht de meest voorkomende uitdagingen in de uitzendbranche.

Elcke Jansen en Michiel Poppelier van de Brisker Group vertellen hoe je samen met jouw partners (leveranciers en klanten) invulling kunt geven aan ‘duurzame inzetbaarheid’.

Hans Cremer, programma-manager van het Integraal Skillspaspoort, praat je tot slot bij over Skills Based HR en hoe je in je eigen organisatie met (het werken op basis van) skills aan de slag kunt gaan.

Daarnaast staan de webinars van dinsdag 3 oktober in het teken van Recruitment Process Automation. Op donderdag 5 oktober staan Recruitment Marketing & Employer Branding op het programma. 

Total Talent Management

De afsluitende dag, vrijdag 5 september,  staat in het teken van Total Talent Management. Een buzzwoord? Of krijgt het in de praktijk echt al handen en voeten? Tijdens deze dag geven onder meer Nétive en Cooble een kijkje in hun aanpak op dit gebied.

Bekijk het programma en schrijf je in 

Benieuwd naar alle webinars? Bekijk het complete overzicht. Op het aanmeldformulier kun je je gratis aanmelden voor een of meer webinars van je keuze.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie