"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Oud-StaffingMS CEO Robert van Gasteren beëdigd als BBB-senator

Van Gasteren gaat zich onder andere bezighouden met de portefeuille arbeidsmarkt.

Robert van Gasteren (1959) is vanmiddag beëdigd als lid van de Eerste Kamer voor BBB. Van Gasteren, voormalig directeur van MSP dienstverlener StaffingMS, gaat zich voor de BBB onder andere bezighouden met de portefeuille arbeidsmarkt.

Hij werd in februari 2017 algemeen directeur van StaffingMS, totdat het bedrijf twee jaar later werd overgenomen door de HeadFirst Group. Daarvoor heeft Van Gasteren diverse HR functies vervuld, onder andere bij Oracle. Tussen 2004 en 2016 werkte hij bij Gapgemini. In zijn laatste functie daar was hij Vice President Global Outsourcing Services.

Na de verkoop van StaffingMS vervulde Van Gasteren verschillende adviesrollen, onder andere bij Flextender en Intelligence Group en bij diverse buitenlandse ondernemingen. Hij is medeoprichter van het in Boston gevestigde adviesbureau Annlyz Growth Partners. Sinds 2015 is hij lid van het bestuur van Achmea.

Naast de arbeidsmarkt gaat Van Gasteren zich ook onder andere ook bezighouden met de portefeuilles buitenlandse zaken, defensie en de NAVO.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Eén reactie op dit bericht