"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Magnit Event Worktopia: alles over de invloed van AI op de Workforce

ChatGPT en AI, je kunt er niet meer omheen. Maar hoe laat je dit voor jou werken als professional? En welke kansen biedt dit de organisatie? Daarover organiseert Magnit op 16 maart het event Worktopia.

Op 16 maart nemen we je mee in de wereld van AI met ons event Worktopia.

Dagvoorzitter en tech-ondernemer Jim Stolze neemt je met een interactieve sessie mee in de kansen voor data-gedreven organisaties. Keynote spreker en tech-journalist Alexander Klöpping laat met prikkelende voorbeelden zien wat dit voor jou kan betekenen in je dagelijkse werk.

Houd je je bezig met HR, Recruitment, Inkoop en/of extern inhuurbeleid van jouw organisatie en wil je deze middag bijwonen, schrijf je nu dan direct in via deze link: https://bit.ly/41wYYiQ

Let op: er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Een goed ingericht inhuurproces kan naast tijd- en kwaliteitswinst ook forse kostenbesparingen opleveren. Bij strategische personeelsplanning hoort een professioneel ingerichte flexibele schil. Magnit (voorheen: Brainnet) adviseert organisaties bij het inrichten van hun flexibele schil. Wij ontzorgen organisaties volledig als het gaat om het zoeken en vinden van de juiste professionals, het opstellen en beheren van inhuurcontracten, de facturatie, realtime management informatie, leveranciersmanagement en het minimaliseren van inhuurrisico’s. Wij geloven in transparante samenwerkingsverbanden waarbij talent waarde toevoegt aan ondernemingen. Bekijk alle berichten van Magnit