"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU
HR Horizion

HR Horizon verplaatst van 18 juni naar 22 september

Brainnet verplaatst het evenement HR Horizon. Vanwege de huidige situatie vindt het bedrijf het niet verantwoord om het evenement door te laten gaan op 18 juni.

Na het doorslaande succes van de eerste editie in 2019 organiseert Brainnet ook dit jaar weer het evenement HR Horizon voor HR en inkoopprofessionals. Maar door de toenemende onzekerheid omtrent de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft Brainnet besloten het evenement te verplaatsen naar 22 september 2020 in plaats van de eerstgenoemde datum van 18 juni.

Brainnet volgt te alle tijde de richtlijnen van het RIVM. Aangezien de maatregelen op dit moment gelden tot en met 1 juni is ervoor gekozen om het evenement te verplaatsen naar september. “HR Horizon is een evenement waarbij het ontmoeten en verbinden van mensen centraal staat. In deze tijd van onzekerheid vinden wij het dan ook niet gepast om HR Horizon door te laten gaan op 18 juni. We kiezen ervoor om het evenement te verplaatsen naar eind september zodat we dan de juiste aandacht kunnen geven aan de kernboodschap van HR Horizon 2020: Together for Talent,” aldus Anne Meint Bouma, directeur van Brainnet.

De locatie van het evenement blijft ongewijzigd en de al aangemelde bezoekers worden op de hoogte gesteld van de wijzigingen. “Ondanks deze wijzigingen zetten wij als Brainnet nog steeds een uitdagend programma neer met inspirerende sprekers. We hopen iedereen te kunnen ontvangen op 22 september.”

  • Aanmelden voor het evenement kan via deze eventwebsite . Alle aanmeldingen voor 18 juni worden automatisch aangepast naar 22 september.
Een goed ingericht inhuurproces kan naast tijd- en kwaliteitswinst ook forse kostenbesparingen opleveren. Bij strategische personeelsplanning hoort een professioneel ingerichte flexibele schil. Magnit (voorheen: Brainnet) adviseert organisaties bij het inrichten van hun flexibele schil. Wij ontzorgen organisaties volledig als het gaat om het zoeken en vinden van de juiste professionals, het opstellen en beheren van inhuurcontracten, de facturatie, realtime management informatie, leveranciersmanagement en het minimaliseren van inhuurrisico’s. Wij geloven in transparante samenwerkingsverbanden waarbij talent waarde toevoegt aan ondernemingen. Bekijk alle berichten van Magnit