"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Vrijdagondernemerstip: Tegen jezelf praten. Dat is zo’n slecht idee nog niet.

Een korte ondernemerstip van managementguru Daniel Pink.

Tegen jezelf praten. Veel mensen doen het. Misschien zelfstandige professionals wel meer dan anderen, wie weet. Zou zo maar eens kunnen. Anyway, het  blijkt nog nuttig te zijn ook. Als je het maar wel op een goede manier doet, zegt management guru en ‘freelance-economy pioneer’ Dan Pink in zijn ‘tip van de dag’.

Zo blijkt volgens Pink uit onderzoek dat het werkt om in de tweede of derde persoonsvorm tegen jezelf te praten. Immers, een beetje afstand nemen van het onderwerp van het probleem doet wonderen. Een korte kijk- en luistertip.

 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie