"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Jellow nieuwe partner van ZiPconomy

Freelanceplatform wil bedrijven en freelancers dichter bij elkaar brengen.

Jellow is partner geworden van ZiPconomy. Het platform waar meer dan 10.000 freelancers bij zijn aangesloten, bestaat in Nederland al zo’n 5 jaar en is sinds kort ook in België actief. Op Jellow vinden freelancers en meer dan 900 bedrijven elkaar, waaronder Jumbo, Booking.com, PwC en Rijksuniversiteit Groningen.

Lars Evers, co-founder van Jellow: “Zowel Jellow als ZiPconomy hebben als doel de freelance-economie mooier en beter te maken. Hierin versterken wij elkaar. Er moet echt iets veranderen in deze wereld en dat doe je niet door de gebaande paden te blijven bewandelen.”.

Jellow stimuleert en faciliteert bedrijven en freelancers om eenvoudiger en directer te gaan samenwerken. Bedrijven beschikken met Jellow per direct over een up-to-date netwerk van freelancers en freelancers presenteren zich op één plek voor bijna duizend inhurende bedrijven. “Niet alleen heel efficiënt en effectief voor bedrijven, maar ook voor freelancers. Alleen ga je sneller, maar samen kom je vaak verder”, aldus Lars.

“Organisaties weten zo langzamerhand de weg te vinden naar online platformen om aan freelancers te komen”, zegt Hugo-Jan Ruts van ZiPconomy. “Dat geldt ook voor het grootbedrijf, zo laat bijvoorbeeld een studie door van Greetje Corporaal van de Universiteit Oxford zien. Jellow past daarom qua diversiteit prachtig tussen onze huidige partners. We kijken ernaar uit om hun visie op de toekomst van werk en op het organiseren van werk te kunnen laten zien op ZiPconomy. Die zal zowel voor opdrachtgevers als interim professionals interessant zijn. ”

Door het partnership met ZiPconomy verwacht Jellow nog sneller en beter in te kunnen spelen op de verschillende ontwikkelingen in de freelance markt.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie