"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Wat zijn uw uitdagingen bij uitbesteden recruitment? Een onderzoek naar ‘best practices’.

HAYS lanceert een benchmarkonderzoek naar het inkopen van HR diensten zoals recruitment. Deelnemers ontvangen een persoonlijk rapport.

Een groeiend aantal organisaties kiest ervoor om hun recruitment activiteiten van vast en interim personeel deels of in zijn geheel uit te besteden. Het is een van de trends waardoor het inkopen van HR diensten professionaliseert.

Om vakgenoten binnen inkoop en HR meer inzicht te geven in de ontwikkelingen van inkoop van HR diensten, lanceert Hays Talent Solutions de HR services Procurement Best Practice Survey.

Hays heeft deze tool op de markt gebracht om verschillende benaderingen van inkoop te kunnen benchmarken. De enquête richt zich op zakelijke betrokkenheid en verschillende kerndimensies van kosten, kwaliteit, efficiëntie en risico.

Doe de survey (zie hier) en ontvang een persoonlijk rapport

In dat rapport krijgt u een overzicht van hoe uw vakgenoten aankijken tegen outsourced recruitment services, het inkopen van HR diensten en hoe uw strategie en operatie zich verhoudt tot anderen in de markt. Zo kan het u helpen bij het optimalisatie van uw inkoop.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie