"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Hays Nederland behoort tot top Best Workplaces

Hays Nederland behoort tot de top vijf van de Best Workplaces in de categorie Multinationals. Dat maakte Great Place To Work Nederland bekend, een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van organisatiecultuur en goed werkgeverschap.


Dit jaar staat Hays Nederland op nummer vijf op de lijst van Best Workplaces van Great Place To Work. De lijst wordt jaarlijks samengesteld met behulp van een survey met stellingen over vertrouwen, trots en geluk. De survey werd door alle werknemers van de 225 organisaties die meedoen ingevuld. De 40 beste werkplekken krijgen van Great Place To Work Nederland de titel “Best Workplace”.

Het gemiddelde van Nederland

De grootste verschillen tussen de gemiddelde Vertrouwen index scores van “Best Workplaces” en de gemiddelde scores van Nederlandse organisaties zijn:

  • Integriteit van het leiderschap (91% bij Best Workplaces; 47% Nederlands gemiddelde)
  • Betrokkenheid van werknemers (86% bij Best Workplaces; 45% Nederlands gemiddelde)
  • Communicatie van het leiderschap (89% bij Best Workplaces; 53% Nederlands gemiddelde)

Belang van goed opdrachtgeverschap

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland: “Afgelopen vrijdag maakten we met trots de lijst van Best Workplaces bekend tijdens ons event, Walk Your Talk. Tijdens dit evenement vroegen we aandacht voor een positieve bedrijfscultuur met zo’n 300 deelnemers. Dit zou een nummer één prioriteit moeten zijn voor elke organisatie, omdat slechte bedrijfscultuur nu een onderwerp van discussie geworden is.”

“Er is een groeiende focus op het belang van goed werkgeverschap, maar het wordt nog steeds niet voor lief genomen. De Best Workplaces kunnen erg trots zijn op de voorbeeldfunctie die zij hebben. Zij begrijpen het belang van vertrouwen, trots en werkgeluk en creëren daarmee een omgeving waarin mensen zich gewaardeerd en gehoord voelen. Wij wensen dit voor geheel werkend Nederland.”

Hays is een wereldwijd opererend recruitment bedrijf en we investeren in levenslange partnerschappen die mensen en bedrijven in staat stellen om te slagen. Hays is de marktleider op het gebied van recruitment oplossingen in de UK&I, Duitsland en in de regio Azië-Pacific en sinds 1989 ook actief voor onze klanten in Nederland. Bekijk alle berichten van Hays