"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU
HR TECH world

Ken Robinson keynote spreker op HR Tech World. Drie mythes die innovatie tegenhouden.

Creativiteit expert en bekend TED talk spreker Ken Robinson zal volgende week in Londen de HR Tech World conferentie openen met een lezing over hoe innovatie op gang te brengen binnen organisaties. Robinson is een van de meer dan honderd sprekers op HR Tech World, de grootste HR conferentie in Europa.

 

HR Tech World strijkt voor de derde keer neer in ExCel London. Vorig jaar waren er deelnemers uit meer dan 120 landen.

In zijn openingstoespraak zal ‘Sir Ken’ ingaat om drie mythes rond innovatie. Misverstanden waardoor innovaties binnen organisaties niet van de grond komt. Robinson komt ook met een drietrapsmodel om “systemic innovation” te genereren en laat hij zien welke leiderschapseigenschappen essentieel zijn om innovatie tot stand te brengen.

Ook de bijdrage van Patrick Petitti, oprichter en CEO van Catalant, zal interessant zijn. Hij bespreekt hoe HR grip kan krijgen op de on-demand economy. Wat zijn de sociale en economische gevolgen van het feit dat een steeds groter deel van de beroepsbevolking als freelancers werkt.

Dr Thornily, 23 jaar lang senior vice president bij The Economist Group, gaat in op de gevolgen die Brexit heeft voor (internationale) HR afdelingen.

Het is maar een greep uit meer dan 100 sprekers. Daarnaast presenteren op het “DisruptHR forum” flink wat HR startups zich, met nieuwe tools en oplossingen. Altijd een interessante competitie.

Zie voor meer over HR Tech World deze website.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie