"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Trends in Interim Management: survey 2016

Hoe staat het er voor met de markt voor interim-managers? Wat verwachten we van de toekomst? Doe mee met de survey van TriFinance en benchmark je eigen antwoorden met die van andere interimmers.

Ieder jaar peilt consultancyorganisatie & intermediair TriFinance de doelgroep Interim Managers. In het onderzoek worden zelfstandigen gevraagd naar onder andere de competitie tussen Interim Managers, de evolutie in opdrachten en de kanalen waar via zij hun opdrachten werven.

Ook actuele thema’s komen aan bod. Worden bijvoorbeeld technische vernieuwingen gevreesd? En die wet DBA, kan iedereen daaronder zelfstandig blijven?

Omdat een deel van de vragen ieder jaar terugkeert en het onderzoek in zowel Nederland als België al enkele jaren wordt uitgevoerd kunnen er gemakkelijk trends worden ontdekt.

Jij kunt daaraan meewerken door jouw inzichten te delen en de enquête in te vullen. Dit kan anoniem, de interessante inzichten worden onder andere gepubliceerd op de website van TriFinance en hier op ZiPconomy. Als je ervoor kiest je e-mailadres achter te laten ontvang je het gehele rapport.

Benieuwd om te ontdekken wat jouw peers antwoorden? Vul de enquete hier in en je ontvangt in juni nog de resultaten. Vragen kunnen eventueel gericht worden aan communicatie@trifinance.nl

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie