"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Terugblik ZiPconomy seminar Goed opdrachtgeverschap en finale scriptieprijs. In tweets en beeld.

Een terugblik op het succesvolle ZiPconomy seminar van 13 november.

Op 13 november organiseerde ZiPconomy haar derde seminar Anders Werken, Anders Organiseren. Dit keer in het teken van Goed opdrachtgeverschap. Met een zaal vol inleners, bemiddelaars, adviesbureaus, experts, beleidsmakers en natuurlijk zelfstandige professionals gingen we in op het belang van nieuwe verhoudingen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers en wat nu goed opdrachtgever is. Dit onder andere naar aanleiding van prachtige inleidingen van Farid Tabarki en Aukje Nauta, en een sneakpreview van het onderzoek naar Goed opdrachtgeverschap door Arjan van den Born. In de komende twee weken volgen nog verschillende artikelen over en naar aanleiding van dit seminar.

Hieronder alvast een indruk op basis van tweets en foto’s (zie ook onze facebookpagina voor meer foto’s). Met daarin natuurlijk ook aandacht voor de finale van de ZiPconomy scriptieprijs.

Hugo-Jan Ruts is 'editor-in-chief' en uitgever van ZiPconomy. Bekijk alle berichten van Hugo-Jan Ruts