"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Introductie: Mark Bassie

Mark Bassie (Breda, 1960) studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (doctoraal in 1983). Maakte na enige jaren de overstap naar het organisatie-adviesvak en interim-management. Deed de SIOO-basis-opleiding voor organisatieadviseurs. Werkt vanaf 1994 via zijn eigen bureau Rocco (www.rocco.nl) als interim-manager voor uiteenlopende organisaties als KLPD, Essent, NS, diverse gemeenten, verzekeraars en de Sociale Werkvoorziening.

Mark Bassie is als freelance trainer sinds 1994 verbonden aan de Bestuursacademies in Nederland op het gebied van projectmanagement, HRM en externe inhuur.

Hij heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het uitdenken, opzetten en laten beheren van flexibele schillen voor overheidsorganisaties, ZBO’s en bedrijven. Deskundig in Marktplaats-concepten en ZZP-communities. Heeft hiervoor aparte site (www.flex-beheer.nl) geïntroduceerd.

Mark Bassie combineert HRM-deskundigheid met Inkoop- en aanbestedingsexpertise.

  • Meer informatie over Mark en zijn bedrijf vindt u hier.
  • Alle publicatie van Mark op deze site vindt u hier.
mr. Mark Bassie (Breda 1960) is sinds 1994 werkzaam als Zelfstandige Interim Professional. Was vroeger als interim-manager en trainer werkzaam. Heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd -onder het label Flex-Beheer- in flexibilisering van organisaties en professionalisering van externe inhuur. Onafhankelijk en deskundig in inhuurplatforms, Marktplaatsen, ZZP-community's en Vendor Managementsystemen. Mark combineert hierbij zijn HRM-deskundigheid met bedrijfsvoerings-expertise en verander- en projectmanagement. Auteur van het handboek 'Scoren op inhuurmarktplaatsen!' van FNV Zelfstandigen (2012). Onderzoeker/co-auteur van diverse Nederlands/Belgische onderzoeksrapporten o.a. over Recruitment Process Outsourcing (RPO) (2016), over Vendor Management Systemen (VMS) (2017) en over Managed Service Providers (MSP) (2018). Zie Flex-Beheer.nl voor de downloadpagina's. Bekijk alle berichten van Mark Bassie