SLUIT MENU

PostNL

PostNL is aan het veranderen, de arbeidsmarkt in Nederland is aan het flexibiliseren en grip krijgen op de Interim populatie is belangrijker dan ooit. Steeds vaker komt PostNL Recruitment Interimmers tegen die graag voor PostNL willen werken maar dit wel als zelfstandige willen blijven doen.

PostNL Recruitment heeft een Interim afdeling op gezet. Een afdeling die de aanvragen uit de organisatie centraliseert en dit communiceert met geïnteresseerden. De wens van PostNL Recruitment is om rechtstreeks zaken te doen met de Interim populatie op een kwalitatieve manier. Heldere afspraken, heldere aanvragen en kwalitatieve selectie van de juiste Interimmer is waar wij ons op richten.

Aanvragen in verschillende vakgebieden bijvoorbeeld; Marketing, Communicatie, Finance, Projectmanagement, HR en Interim management

Naar website
Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

De ZiPconomy marktplaatsenkaart is een overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool