SLUIT MENU

Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV)

Inkoopsamenwerking Noord-Veluwe (ISNV) bestaat uit de volgende deelnemers: gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Zeewolde, Sociale Dienst Veluwerand, Omgevingsdienst Noord-Veluwe, Regio Noord-Veluwe en de gemeenschappelijke regeling Meerinzicht.

ISNV heeft regelmatig behoefte aan externe inhuur van diverse expertise en capaciteit. Het betreffen doorgaans functies op HBO/WO niveau vanaf schaal 9  (CAR-UWO) en hoger. Voor de invulling van deze behoefte heeft ISNV gekozen om een DAS in te stellen. ISNV nodigt geïnteresseerde partijen uit (zowel ondernemingen, als ZZP’ers) om zich te registreren en aan te melden  voor de diverse vakgebieden binnen dit DAS 

Naar website
Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

De ZiPconomy marktplaatsenkaart is een overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool
ZP en Politiek
D66 wil een ‘urenvoordeel’ om meer werken te laten lonen

Een voordeel voor mensen die meer dan drie dagen per week werken, een collectieve aov voor zelfstandigen met opt-out, meer stimulering voor sociaal ondernemerschap. En een modernere gezagscriterium, zodat er “ruimte en rust ontstaat” voor zelfstandig ondernemers. Dit zijn enkele punten uit het verkiezingsprogramma van D66 met betrekking op de toekomst van werken.

Dit zijn enkele punten uit het verkiezingsprogramma van D66 met betrekking op de toekomst van werken. [Lees meer …]