"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Adviesbureau KatThree komt in Amerikaanse handen

Adviesbureau KatThree is overgenomen door het Amerikaanse QuantumWork Advisory. Dat maakte de laatstgenoemde bekend. Hiermee hopen zij hun positie op de Europese en wereldwijde markt te versterken.

Met de overname van KatThree, een (strategisch) adviesbureau voor het optimaal inhuren en inzetten van (extern) personeel, vergroot QuantumWork Advisory (QWA) zijn invloed in Europa en daarbuiten. Andrew Grant, managing partner bij QuantumWork Advisory, is enthousiast: “We zijn verheugd KatThree in de QWA familie te verwelkomen. Hun expertise zal onze klanten ten goede komen en onze positie als wereldleider in de advisering rondom personeelsbeheer verder verstevigen.”

Samen sterker in de markt

KatThree staat bekend om zijn kennis en ervaring op het gebied van supply chain strategieën, talent acquisition, AI en automatisering. “De samenwerking met QWA opent nieuwe deuren voor ons,” zegt Graeme Robertson, partner bij KatThree. “Samen kunnen we onze klanten een meer innovatieve en omvangrijkere aanpak bieden voor het beheer van hun uitgebreide personeelsbestand.”

Een soepele overgang naar een gezamenlijke toekomst

Het merk KatThree wordt geleidelijk geïntegreerd in dat van QWA. QWA is tevens onderdeel van de Allegis Group. Robertson voegt toe: “We blijven de hoogwaardige adviesdiensten leveren die de klanten van KatThree gewend zijn, maar nu onder de vlag van QWA met nog meer oplossingen en ondersteuning.”

Deze overname markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor zowel QWA als KatThree, vindt Grant: “We kijken uit naar de toekomst en de kansen die deze overname met zich meebrengt. Samen blijven we innovatie en transformatie in de industrie voor personeelsbeheer stimuleren.”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *