"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Pascal Meerwijk nieuwe managing director Seven Stars (Circle8Group)

IT-flexbedrijf Seven Stars heeft een nieuwe directeur: Pascal Meerwijk. Hij werkte voorheen 20 jaar bij Adecco Group. Meerwijk: “Dit bedrijf past bij me omdat ik houd van een beetje rebelse mensen die laten zien hoe het anders kan.”

Pascal Meerwijk is de nieuwe managing director van IT-flexspecialist Seven Stars, onderdeel van de internationale HR-techdienstverlener Circle8Group. Meerwijk werkte meer dan 20 jaar werkzaam bij de Adecco Group, waarvan de laatste 10 jaar als eindverantwoordelijke voor verschillende onderdelen.

Europese groeistrategie

CEO Ineke Kooistra van Circle8Group denkt dat hij goed past bij het bedrijf. “Er zijn voor Seven Stars nog volop kansen om verder te groeien door verbreding, ook internationaal. Pascal heeft veel kennis van IT en sales. Vanuit zijn internationale staat van dienst is Meerwijk de juiste man om deze Europese groeistrategie te leiden.”

Seven Stars is sinds 2005 specialist op het gebied van bemiddeling van tijdelijke IT-professionals. Dagelijks werken meer dan 800 professionals via de organisatie bij publieke en private opdrachtgevers. Het bedrijf heeft kantoren in Zwolle, Utrecht en Groningen en een omzet van circa 120 miljoen euro.

“De passie en drive binnen Seven Stars spreken me erg aan”, zegt Pascal Meerwijk. “Dit bedrijf past bij me omdat ik ervan houd om met stoere, eigenwijze, ambitieuze mensen te werken. Een beetje rebels, laten zien hoe het anders kan.”

Aan de slag met digitale marketing

Meerwijk volgt Ronald Raidt op. Die maakt de overstap van Chief Commercial Officer binnen Seven Stars naar Chief Marketing Officer bij Circle8Group. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de marketing van alle internationale labels binnen de groep, waaronder Seven Stars. Kooistra: “Raidt heeft Seven Stars digitaal op de kaart gezet en draagt meetbaar bij aan de groei van Circle8Group, inmiddels ook in Duitsland.”

Raidt noemt zijn nieuwe rol ‘een buitenkans’. “In onze branche liggen nog volop kansen als het gaat om digitale positionering en datagedreven marketing. Ik krijg nu de mogelijkheid om die te benutten.”

Circle8Group is een internationale bedrijfsgroep met een specialisatie in HR-tech. Onder Circle8Group vallen Circle8 (NL & BE), Seven Stars (NL), FixedToday (NL & BE), Königstein (DE) en Swisslinx (CH). Met ruim 12.000 professionals in de sectoren IT, Technologie en Financiën realiseert de groep een omzet van meer dan een miljard euro. De merken hebben elk hun eigen cultuur en een gedeelde overtuiging dat de mensen het belangrijkste zijn binnen elke succesvolle organisatie.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *