"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Tentoo introduceert facturatie en uitbetaling voor bedrijven die zzp’ers inhuren – Tentoo ZZP

Tentoo, een full-service HR-dienstverlener, introduceert een nieuwe dienstverlening voor bedrijven die zzp’ers inhuren: Tentoo ZZP. Bedrijven kunnen nu, naast hun flexkrachten, ook zzp’ers factureren via Tentoo.

Samenwerken met zzp’ers kent veel voordelen voor bedrijven. Geen salarisadministratie, alleen voor gewerkte uren betalen en de welbekende flexibiliteit. Toch blijft de financiële administratie voor zzp’ers een tijdrovende klus. Door de hoeveelheid losse facturen van verschillende zzp’ers en kans op foutieve facturatie zien veel bedrijven deze administratie als een extra last. Daarom komt Tentoo nu met een service waarbij het administratieve werk rondom de inhuur van zzp’ers uit handen genomen wordt: Tentoo ZZP.

Elcke Jansen, CEO van Tentoo’s moederbedrijf Brisker Group, vertelt: “Tentoo is een verloningsspecialist met kennis en expertise van alle contractvormen. Wij ondersteunen klanten met de verloning en facturatie van hun gehele flexibele schil: uitzend, payroll, detachering, freelance, vaste contracten en ook zzp. We vinden het belangrijk om altijd een passende oplossing te bieden en – vanuit een onafhankelijke positie – klanten te adviseren over de meest geschikte contractvorm. Onze eigen software maakt het mogelijk om snel én compliant met zzp’ers te werken.”

Tentoo ZZP

Tentoo biedt met deze nieuwe dienstverlening:

  • Juridische overeenkomsten op maat;
  • Onboarding van zzp’ers;
  • Nauwkeurige urenregistratie en facturatie;
  • Snelle en betrouwbare uitbetaling;
  • Mogelijkheid tot voorfinanciering.

Bedrijven en zzp’ers profiteren samen van de voordelen

Een bedrijf gaat een overeenkomst aan met een zzp’er en beide partijen maken gebruik van de waardevolle kennis, ervaring en expertise van Tentoo. De zzp’er behoudt zijn zelfstandigheid terwijl hij gebruik kan maken van de voordelen van Tentoo ZZP. Zowel bedrijven als zzp’ers krijgen 24/7 toegang tot het online portaal van Tentoo. Via dit portaal worden uren ingevuld, gecontroleerd, geaccordeerd en uitbetaald. De hele facturatiestroom komt vervolgens op 1 overzichtelijke totaalfactuur.

Bekijk hier alles over de nieuwe dienstverlening.

Full-service HR dienstverlener Brisker Group is sinds 2018 de overkoepelende naam van drie sterke merken: Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo. Ruim 200 medewerkers werken dagelijks aan het vergroten van het succes van onze klanten. Door de (salaris)administratie, backoffice en HR-zaken uit handen te nemen, kunnen onze klanten doen waar ze goed in zijn: ondernemen! Wij doen de rest. Bekijk alle berichten van Brisker Group