"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

HeadFirst Group neemt IT-arbeidsbemiddelaar StarApple over

HR-tech dienstverlener HeadFirst Group is nu ook eigenaar van de StarApple Group, bestaande uit de merken StarApple en StackOps. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van IT- en digital specialisten.

Om alle vraagstukken van opdrachtgevers te blijven oplossen in de huidige dynamische arbeidsmarkt, is het combineren van diensten nodig, zegt HeadFirst Group. Met de overname van de StarApple Group zet de HR-tech dienstverlener opnieuw een stap in het verdiepen van zijn portfolio. Eerder dit jaar nam de groep ook al het Belgische HR-techbedrijf ProUnity over.

Hightech met human touch

Marion van Happen, CEO bij HeadFirst Group: “De schaarste op de arbeidsmarkt verdwijnt de komende jaren niet. Dit vraagt om creativiteit bij het ontsluiten van de markt. Wij geloven dat het combineren van hightech-oplossingen met services met een grote ‘human touch’ de sleutel is tot ‘customer succes’. Die klanten zijn voor ons zowel opdrachtgevers – die we doorlopend voorzien van mission critical talent – als professionals, die we actief helpen van opdracht naar opdracht bij de meest aantrekkelijke opdrachtgevers.”

Talenten laten groeien

StarApple Group is een IT-talentsourcer opgericht in 2008. De groep heeft al meer dan 10.000 specialisten verbonden aan uiteenlopende organisaties.

Caner Hamamioglu, General Director bij StarApple Group: “Talent laten groeien, dat is onze missie. Dat doen we door professionals uit ons netwerk met zorg te verbinden aan opdrachten, waarbij professionals niet enkel doen wat ze eerder bij andere opdrachtgevers gedaan hebben, maar ook uitgedaagd worden een stap te maken in hun ontwikkeling. Design your career, noemen we dat. Met de samenwerking met HeadFirst Group kunnen we dit op nog grotere schaal gaan doen en daar kijken we enorm naar uit.”

StarApple Group blijft zelfstandig

StarApple wordt een zelfstandig merk binnen HeadFirst Group, waarmee het zijn eigen identiteit behoudt. Het huidige management blijft vanuit het kantoor in Voorburg de organisatie leiden in haar groeistrategie. Hamamioglu: “HeadFirst Group wordt de stuwende kracht achter StarApple. Met ons bevlogen team van ruim tachtig collega’s blijven wij een fullservice recruitmentoplossing bieden aan onze opdrachtgevers en professionals. En we krijgen toegang tot het platform van de groep, wat ons extra power geeft om onze groeiambities waar te maken.”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie