"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Jellow verwelkomt 50.000ste freelancer

Mijlpaal voor freelanceplatform.

Vandaag viert Jellow dat de 50.000ste freelancer met een compleet profiel zich op het on demand platform heeft geregistreerd. In één jaar tijd is het platform ruim 20% gegroeid en hebben totaal 8.342 nieuwe freelancers zich aangemeld.

Jellow behoort hierdoor tot de grootste en snelst groeiende freelance community van de Benelux. De meeste freelancers in het Jellow-netwerk bevinden zich in schaarse vakgebieden, zoals web en app development, marketing & communicatie, HRM en management & organisatie.

Groeiende vraag

De vraag naar freelance specialisten neemt nog steeds toe. Dit komt mede door de schaarste op de arbeidsmarkt en doordat bedrijven nu vaker projectmatig werken. Het inhuren van specialisten is hierdoor in een stroomversnelling gekomen.

Lars Evers, co-founder Jellow: “We zijn super trots dat we de 50.000ste freelancer mogen verwelkomen en dat we het afgelopen jaar zo’n snelle groei hebben weten te realiseren. Het gaat om freelancers die een compleet profiel hebben geregistreerd, dus inclusief uurtarief, beschikbaarheid, CV en naw-gegevens. Freelance-profielen die niet geheel compleet zijn tonen we niet op het platform en worden ook niet meegerekend. Wij gaan voor kwaliteit. Naast het aantal freelancers, is ook het aantal opdrachtgevers de afgelopen maanden bijzonder snel gestegen. We hebben mooie klanten mogen toevoegen, zoals o.a. Deloitte, Ace (agencies), CitizenM, Amplifon en Albelli, die via ons gebruiksvriendelijke on demand platform in contact zijn met de beste freelance specialisten. Op naar de 100.000!”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie